NOVI PROMOTIVNI PERIOD !!!-MADE BY OPREMA ZA IGRAONICE BRZEIGRAONICE

Postovani prijatelji ,shodno promenama na trzistu ,i mi se trudimo da napredujemo u izradi igraonica.
promene koje smo uveli su sledece:
umesto dosadasnjih podnih strunjaca debljine 3cm -uveli smo podne strunjace debljine 5cm .(ravan pod nema vise zapinjanja o cevi na podu .)



 spratne ploce i sve povrsine od drveta sad su obostrano tapacirane.(nema vise udaranja glavom kad se dete ispravi u donjem polju.)





mreza koja ide oko kaveza sad je u manjim poljima i vezuje se plasticnim vezicama .(nema vise propadanja noge izmedju polja)
debljina izolacije na cevima je 13mm umesto dosadasnjih 9mm.
(deblja izolacija znaci manje povreda prilikom moguceg udarca u cev)
sve povrsine koje su pripadajuce sada su tapacirane i ceo prostor u igraonici je obezbedjen.
prema standardima za soft play program.
 (smanjena mogucnost povredjivanja na manje od 10%,maksimalna bezbednost)
svi elementi su izradjeni od prirodnih materijala i posedujemo deklaracije i ateste .
PVC platno koje se sada koristi je NO FLAME  platno tezine 720gr/m2 sto je propisano prema standardu TUS  i prema normativnom zakonu o izradi i upotrebi decijih igraonica u evropskoj uniji.
(platno koje prema nasim normativima PP  agencija zahteva da bi se dobila upotrebna dozvola za 
pocetak rada igraonice prema sadasnjim vazecim propisima) 

STA TO PRAKTICNO ZNACI :
S obzirom da kao drzava tezimo ulasku  u evropsku uniju ,moracemo hteli to ili ne da prihvatimo odredjene zakone u smislu opreme za igraonice i kontrole ispravnosti.
ocekujemo i znamo da ce u dogledno vreme vec do kraja ove godine biti donet zakon o kontroli igranoca novih i uvodjenje postojecih u sertifikovanje i davanje upotrebne dozvole za rad svim igraonicama na teritoriji Srbije.
takav zakon imaju sve zemlje iz naseg okruzenja i posebne agencije ili udruzenja koja vrse  ,nedeljnu ,mesecnu i kvartalnu kontrolu ispravnosti igraonica i koje obezbedjuju servis i   potrebno sertifikovanje pri cemu je agencija i serviser odgovoran za ispravnost igraonices amim davanjem saglasnosti sto prakticno znaci da je odgovornost sa vas prebacena na agenciju sto u mnogome olaksava rad u igraonici. ZA sve eventualne povrede i problemi koji proizilaze iz rada u igraonci odgovornost snosi agencija.
ali ce istovremeno zahtevati svu potrebnu dokumentaciju i popravku svih nedostataka da bi se jedan takav sertifikat dobio.


i napokon ne manje vazno:
DA BI SMO PROMOVISALI OVAKAV NACIN IZRADE I OMOGUCILI SVIMA KOJI ZELE DA SE OZBILJNO BAVE OVIM POSLOM....OMOGUCUJEMO PROMOTIVNI PERIOD DO 15 MARTA OVE GODINE NA CENU OPREMANJA IGRAONICA !! UMESTO DOSADASNJIH 270 EUR/M2 PROMOTIVNA CENA JE 250EUR/M2 OSNOVE IGRAONICE!!!

Prostom racunicom dosli smo do sledeceg:
sve firme u Srbiji opremaju igraonice po ceni od 200 do 230 eur /m2 osnove igraonice.
za igraonicu od 10m2 dali bi ste od 2000 do 2300 eur sa montazom kod nas bi cena bila 2500 eur.sa montazom!Za razliku od 300 eur dobija se vrhunski kvalitet igraonice i mogucnost da bez problema sa potrebnom dokumentacijom prodjete proveru od strane PP  zastite i dobijete jednostavnije sa mnogo manjim troskovima sertifikaciju svoje igraonice .

s postovanjem 

tanja milenkovic 
brzeigraonice

Популарни постови