KATALOSKA PRODAJA IGRAONICA- TRI MODELA- MADE BY BRZEIGRAONICE01

 PREDSTAVLJAMO VAM NOVOST U NASOJ FIRMI

Pored do sada prefriranih dizajnerskih igraonica, nudimo Vam u okviru kataloske prodaje tri BASIC  modela igraonica, koje su posebno pripremljene, da ispune sve zahteve novih korisnika, koji zele da samostalno dizajniraju svoj prostor decije igraonice a potreban im je lavirint.

Svaki od modela poseduje osnovne varijacije opreme u zavisnosti od velicine. Trudili smo se da ih prilagodimo potrebama trzista, ali i da povecamo iskoristivost materijala sto je omogucilo da formiramo pristupacniju cenu kostanja.

 Varijanta 1 kataloski model 1a- velicina modela 7m2

lavirint sadrzi:

bebi bazen, motoricka igraonica u podu igraonice, penjalica i tobogan, valjci za provlacenje, box dzakovi spratne i podne ploce, zastitna mreza , dekorativna obloga sa spoljasnje strane igraonice. dimezije igraonice su 3x2m plus 1 polje.

cena ovog modela je   4000e










 

 

 

 

Varijanta 2 kataloski model 2a u velicini  10m2 

lavirint sadrzi:

bebi bazen sa lopticama,,podne i spratne ploce, motoricka igraonica u podnom nivou, valjci za provlacenje, bokserski dzakovi, penjalica sa vlajicma, tobogan, zastitna mreza, dekorativni elementi na spoljasnjoj strani igraonice.

cena ovog modela je 5800e









 
 
 
Varijanta 3, kataloski model 3a velicna 15m2
 
lavirint sadrzi:
bebi bazen sa lopticama, zipp line, dupli tobogan sa penjalicom, tobogan, motoricka igraonica u donjem nivou, most, valjci za provlacenje, boz dzakovi, zastitna mreza, dekorativni elementi sa spoljasnje strane igraonice.
 
cena ovog modela je 8500e