KAKO RADITI ZA VREME KOVID-19 POTREBNO I NEPOTREBNO- BRZEIGRAONICE01

 Vreme pandemije donelo je mnoge izazove pa i u radu decijih igraonica, sta vam je potrebno da bi bezbedno radili i koliko toliko ostvarivali prihod od svoje decije igraonice:

1. higijena i zastita:

obezbediti dezo barijere na ulazu u prostor i na ulazu u deciji deo za igru,

obezbediti jednokratne maske deci i roditeljima, vasa je obaveza da ih obezbedite ,korisnik odlucuje da li ce ili ne da ih koristi.

obezbediti lice za kontrolu koriscenja maski

dezinfikovati sve povrsine u delu za igru bar 5 puta u toku ranog dana, u prostoru za roditelje bar 3 puta.

dezinfekciona sredstva za ruke na svakom stolu, dozer sa sredstvom u decijem delu i u toaletima.

2. broj gostiju :

korigujte broj gostiju u svom prostoru , maximalno 25 odraslih i isto toliko dece, racunajte tako da na svakog gosta bilo dete ili odrasli imate po 2m2 prostora, promenite raspored stolova tako da imate veci razmak izmedju sedenja i stolova.

3. ogranicite koliko je to moguce izlazak dece iz prostora za igru, i ulazak roditelja u prostor za igru.

obavezno je da na ulazu imate upozorenje za koriscenje maski, upozorenje o pandemiji i pravilnik o zastiti tokom pandemije na ulaznim vratima prostora , i ulaznim vratima ili u delu za deciju igru.

TO JE TO sto se tice vasih obaveza, slobodno i opusteno radite ,zakazujte rodjendane , primajte decu na igranje, zivot nije stao zbog pandemije, niti ce stati, jednostavno pridrzavanje ovih osnovnih pravila omogucice vam rad a i kada vas poseti inspekcija vi ispunjavate sve normative iz pravilnika koji su doneli a vezano za pandemiju KOVID19.

SRECAN RAD SVIMA I CUVAJTE JEDNI DRUGE

 















 

 


Популарни постови